download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Facebook

YouTube

Na kraju slavili Janos Szilagy i Botond Csanyi

 

Pobjedom posade Janos Szilagy i Botond Csanyi u Mitsubishi Lanceru Evo 9 završio je '4. Rally Kumrovec' i otvorena je nova sezona Prvenstva Hrvatske u rally-ju.Na drugu poziciju pobjedničkog postolja popeli su se Daniel Šaškin i Damir Bruner u Mitsubishi Lanceru Evo 10 s 0:05,1 zaostatka, dok je veteran ove discipline, Nenad Lončarić sa suvozačem Tomislavom Pazmanom u Subaru Imprezi STi zauzeo treće mjesto.

Oni za vodećima zaostaju 1:31,8. Aktualni Prvaci Hrvatske, Jura Šebalj i Toni Klinc u Mitsubishi Lanceru Evo 9 diskvalificirani su jer se nisu pojavili na vremenskoj kontroli prvog brzinskog ispita. Isto se dogodilo i posadi Juraj Puškar i Saša Lozar u Mitsubishi Lanceru Evo 8. Startalo je više od 40 posada, a završilo njih 32.

 

final foto v2

Read more...

Šebalj i Puškar neslavno završili.

Nakon prva dva današnja brzinska ispita u vodstvu su Szilagy i Csanyi u Mitsubishi Lanceru Evo 9, na drugo mjesto skočili su Šaškin i Bruner u Evo 10 i za hrvatsko-mađarskom posadom zaostaju nešto manje od 15 sekundi. Treću poziciju trenutačno drže Kovacs i Istovics u Ford Fiesti. Jura Šebalj i Toni Klinc, iako su opasno napali prvu poziciju u Mitsubishi Evo 9, diskvalificirani su jer su promašli vremensku kontrolu. Isto se dogodilo još jednom Juri, Puškaru sa Sašom Lozarom u Evo 8.

Read more...

Prvi dan Rally Kumrovec 2015

Prvoga dana '4. Rally Kumrovca' na atraktivnom prologu u Tuheljskim toplicama nastupilo je više od 40 posada. Pobjeda je pripala Janosu Szilagyiju i Botondu Csanyiju u Mitsubishi Lanceru Evo IX. S 0:03,5 zaostatka drugi su završili Antal Kovacs i Gergo Istovics u Ford Fiesti R5, dok su treće mjesto s 0:13,1 zaostatka za vodećim zauzeli Danijel Šaškin i Damir Bruner u Mitsubishi Lanceru Evo X. Jedina ženska posada Gorana Hunić i Katarina Husnjak u Ford Focusu zadovoljila se 18. pozicijom.Pet posada je zbog tehničkih problema s automobilima odustalo i nadaju se startu drugoga dana za koji su predviđena još četiri brzinska ispita sa startom i ciljem u Kumrovcu. Program počinje u 10,01 sati.

Read more...

PRESS - 48 posada na 4. Rallyu Kumrovec!

Na službenim stranicama možete vidjeti Objavu za medije 5.

 

 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem kontakt e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

 

Read more...

PRESS - Westgate Shopping City Promo!

 

Od 02.- 04. travnja 2015. (četvrtak - subota), svaki dan od 09:00 do 21:00 sati u Westgate Shopping Cityu organiziramo promociju “4. RALLYA KUMROVEC 2015.” na kojoj će biti izloženo nekoliko natjecateljskih automobila.

 

 

U suradnji s našim partnerima organiziramo nagradnu igru za sve posjetitelje te različita iznenađenja.

 

 

Najuspješnij posjetitelji svakog dana osvojiti će vožnju na prologu u Termama Tuhelj sa vrhunskim rally vozačima.

 

 

Više informacija u objavi za medije 4.

 

 

Dobrodošli!

 

Read more...

PRESS - Sigurnost prije svega!

Na službenim stranicama možete vidjeti Objavu za medije 3.

 

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem kontakt e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Login or Register