download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Facebook

YouTube

Promotion of 5. INA Rally Kumrovec in Zabok

 001

 

Subotnje prijepodne u tjednu prije 5. INA Rallya Kumrovec organizator je iskoristio za promociju natjecanja ispred City Caffea u Zaboku. Posjetitelji su na jednom mjestu mogli vidjeti izložene rally automobile i izboriti nagrade partnera utrke. Također, tijekom promocije dobili su i sve informacije o prvom rallyu sezone.

 

 

 

"Promocija je uspjela, više stotina prolaznika i gostiju City Caffea izbliza je razgledalo natjecateljska vozila koja će idućeg vikenda nastupiti na 5. INA Rallyu Kumrovec. Posjetiteljima smo dali savjete na kojim pozicijama gledati utrku, ali i ukazali im na sigurnosne savjete kojih se trebaju pridržavati na svim automobilističkim natjecanjima. Time je ostvaren jedan od važnih ciljeva našeg kluba – edukacija" – izjavio je u Zaboku Dino Deljkić, predsjednik AK Delta Sport, organizatora Rallya Kumrovec.

 

 

 

 

Rok za prijave istekao je u petak, 26. veljače, u ponoć. "Među posljednjima se prijavio Rok Turk, izuzetno brz vozač iz Slovenije, koji još nikad nije nastupio na Kumrovcu. Više sam nego zadovoljan s ukupno 76 prijava vozača iz ukupno 7 zemalja. Prvi put Rally Kumrovec dobiva interkontinentalni karakter, jer Zoltan Kovacs posjeduje kanadsku licencu. Pripreme su u završnoj fazi, spremamo i nekoliko značajnih noviteta, o kojima ćemo više govoriti u danima koji dolaze" – najavio je direktor rallya Željko Štefanić.

 

 

 

 

Pokroviteljica 5. INA Rallya Kumrovec je Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović. Natjecanje će se održati 4. i 5. ožujka u Tuheljskim Toplicama i Kumrovcu.

 

 

back to top

Login or Register