download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Facebook

YouTube

CEREMONIJALNIM STARTOM ZAPOČEO DRUGI DAN NATJECANJA

  • Written by 
  • Subota, 05 Ožujak 2016 10:32

 

Ceremonijalnim startom u Kumrovcu rekordnih 70 postava iz šest zemalja započeo je drugi dan 5. Ina Rallyja Kumrovec u organizaciji Autokluba Delta Sport iz Zagreba. Danas se voze četiri brzinska ispita, a prvi je na redu u 11:09.

 

Podsjetimo kako je nakon atraktivnog prologa u Tuheljskim toplicama i dva brzinska ispita u vodstvu mađarska postava Antala Kovacsa (vozač) i Georga Istovicsa (suvozač) u Ford Fiesti R5. Na drugom su mjestu sa 3.9 sekundi zaostatka njihovi sunarodnjaci Zoltan Lensce i Tamas Hofbauer također u Fordu Fiesti R5. Trećeplasirana posada su Slovenci Rok Turk i Martina Lazar u Peugeotu 208 R2. Njihovo je vrijeme 4:52.4 minute.

 

Posebnost kumrovečkih brzinaca leži u uskoj stazi s mnoštvom vezanih zavoja i prijevoja. Nerijetko se na asfaltu nađe i poprilična količina šljunka kojeg odabirom idealne putanje automobili izbace na cestu. Već godinama publika prepoznaje rally Kumrovec kao događaj koji donosi atraktivne vožnje s mnoštvom skokova.

 

U dosadašnje četiri utrke najbolje se snašao mađarski vozač Janos Szilagyi, koji je pobijedio tri puta, a 2013. godine morao je odustati nakon pola utrke zbog bolesti suvozača u trenutku dok je držao vodstvo. Jednu pobjedu u Kumrovcu izborio je Porečanin Daniel Šaškin.

back to top

Login or Register