download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

FIAHrvatski Auto i Karting SavezZAGREBAČKI AUTOMOBILISTIČKI SAVEZAuto Klub Delta SportKrapinsko-Zagorska ŽupanijaTZ Kumrovec-Desinić-Zagorska SelaTerme TuheljHrvatska Turistička Zajednica

Facebook

YouTube

Mayr-Melnhof i Zeiser ukupni su pobjednici u Kumrovcu

  • Written by 
  • Subota, 03 Ožujak 2018 17:23

Austrijska posada Niki Mayr-Melnhof i Thomas Zeiser koji su vozili Ford Fiestu R5 s ukupnim vremenom od 31:37,7 minuta pobjednici su rallyja u Kumrovcu. Niki je u Zagorju slavio i prošle godine, a od tada je promijenio jedino suvozača.

“ Bio je to jedan težak rally, drugačiji od prošlogodišnjeg, ali uspjeli smo preživjeti i ne zapeti nigdje.  Sretan sam novom pobjedom“ zaključio je Niki Mayer-Melnhof.

Drugo mjesto pripalo je hrvatskoj postavi i aktualnim prvacima Hrvatske Krisztianu Hidegu i Istvanu Kereku (Škoda Fabia R5)  koji su za Austrijancima kasnili 1:20,2. Na postolju je bila još jedna hrvatska postava jer treći su bili Zoran Raštegorac i Damir Bruner (Mitsubishi Lancer EVO IX) s ukupnim vremenom 35:05,8.

Od ukupno 56 posada koliko ih se prijavio za utrku, 40 ih je došlo u Kumrovec, a tri nisu završile utrku, dok jedna posada nije ni startala.

Završetkom rallyja u Kumrovcu počelo je Prvenstvo Hrvatske.

back to top

Login or Register