download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

FIAHrvatski Auto i Karting SavezZAGREBAČKI AUTOMOBILISTIČKI SAVEZAuto Klub Delta SportKrapinsko-Zagorska ŽupanijaTZ Kumrovec-Desinić-Zagorska SelaTerme TuheljHrvatska Turistička Zajednica

Facebook

YouTube

Nakon prva dva brzinca Austrijanci i dalje vodeći

  • Written by 
  • Subota, 03 Ožujak 2018 13:03

Završen je i drugi brzinski ispit nakon kojega su i dalje u vodstvu Austrijanci Niki Mayr-Melnhof i Thomas Zeiser (Ford Fiesta R5) s ukupnim vremenom 8:37,0. Izgleda da Niki dobro poznaje Kumrovec jer i prošle je godine slavio baš on. Druga je hrvatska posada Krisztian Hideg i Istvan Kerek (Škoda Fabil R5) koji za vodećima kasne 0:26,5, dok su treći Zoran Raštegorac i Damir Bruner (Mitsubishi Lancer EVO IX) s vremenom 9:32,2.

Dvije posade nisu uspjele završiti brzinac, dok jedna nije ni startala. Treći brzinski ispit vozi se na relaciji Donji Škrnik - Gornji Škrnik - Zagorska Sela, a kreće od 14.40 sati.

Evo što je nakon drugog brzinca rekao Raštegorac: „Realtivno je dobro, još ima malo snijega, ali dobro je. S ovim brzinama možemo ići na plac. Nije to ništa spektakularno“. Zadovoljan je i Mateo Butorac koji je s Lukom Raštegorcem u Citroenu C2 R2 Max:“ Super je, bolje nego što smo očekivali.

Teško je voziti po ovim uvjetima, ne znamo što nas čeka iza svakog zavoja, komplicirano je.  Dosta se i ljudi okupilo, iznenađujuće je to“ zaključio je Butorac koji je nakon drugog brzinca peti.

back to top

Login or Register