download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

FIAHrvatski Auto i Karting SavezZAGREBAČKI AUTOMOBILISTIČKI SAVEZAuto Klub Delta SportKrapinsko-Zagorska ŽupanijaTZ Kumrovec-Desinić-Zagorska SelaTerme TuheljHrvatska Turistička Zajednica

Facebook

YouTube

DELTA SPORT

DELTA SPORT

Rally Program i karte za gledatelje su online!

 

Program za gledatelje na jednom mjestu donosi sve najvažnije podatke o 9. INA Rallyu Kumrovec. Uz precizne karte brzinskih ispita, pronađite i atraktivna mjesta za gledatelje.

 

Također, donosimo Vam informacije o smještaju i ugostiteljskoj ponudi, ali i naputke o sigurnosti gledatelja tijekom odvijanja natjecanja. Program za gledatelje možete pronaći u izborniku "Gledatelj", kao i Google karte za gledatelje, gdje ga je moguće preuzeti na Vaše računalo ili ga pregledavati stranicu po stranicu.

53 posade na Listi prijava!

 

Kliknite ovdje kako bi preuzeli Listu prijava i potvrdu prijema prijave s uključenom satnicom za verifikaciju i tehnički prijam.

 

Na Virtualnog oglasnoj ploči možete preuzeti obrasce za sigurnosnu opremu, shakedown i upoznavanje staza brzinskih ispita, uputstvo za korištenje GPS uređaja i Bilten br. 1.

Prva stanica novog Međunarodnog Zonskog Prvenstva Hrvatske!

 • Published in News
 • Utorak, 15 Siječanj 2019 09:40
 • 0

Kumrovec će i ove sezone biti prva stanica novog Prvenstva Hrvatske u rallyu, ali i Međunarodnog zonskog prvenstva Hrvatske (MZPH). Pravo bodovanja u novom sustavu natjecanja imaju posade nositelji licenci iz zemalja CEZ-a. Za uključivanje u MZPH potrebno je to naznačiti u prijavnome listu i uplatiti odgovarajuću članarinu. Tako će i posade koje godinama voze u Hrvatskoj moći biti uključene u sustavno natjecanje.

 

Kalendar natjecanja:

01.-02. ožujka 2019. - Kumrovec Rally
03.-04. svibnja 2019. - Rally Opatija
07.-08. lipnja 2019. - Delta rally
06.-07. srpnja 2019. - Rally Železniki
20.-22. rujna 2019. Rally Nova Gorica
11.-12. listopada 2019. Rally Porec

Mayr-Melnhof i Zeiser ukupni su pobjednici u Kumrovcu

 • Published in News
 • Subota, 03 Ožujak 2018 17:23
 • 0

Austrijska posada Niki Mayr-Melnhof i Thomas Zeiser koji su vozili Ford Fiestu R5 s ukupnim vremenom od 31:37,7 minuta pobjednici su rallyja u Kumrovcu. Niki je u Zagorju slavio i prošle godine, a od tada je promijenio jedino suvozača.

“ Bio je to jedan težak rally, drugačiji od prošlogodišnjeg, ali uspjeli smo preživjeti i ne zapeti nigdje.  Sretan sam novom pobjedom“ zaključio je Niki Mayer-Melnhof.

Drugo mjesto pripalo je hrvatskoj postavi i aktualnim prvacima Hrvatske Krisztianu Hidegu i Istvanu Kereku (Škoda Fabia R5)  koji su za Austrijancima kasnili 1:20,2. Na postolju je bila još jedna hrvatska postava jer treći su bili Zoran Raštegorac i Damir Bruner (Mitsubishi Lancer EVO IX) s ukupnim vremenom 35:05,8.

Od ukupno 56 posada koliko ih se prijavio za utrku, 40 ih je došlo u Kumrovec, a tri nisu završile utrku, dok jedna posada nije ni startala.

Završetkom rallyja u Kumrovcu počelo je Prvenstvo Hrvatske.

Nakon prva dva brzinca Austrijanci i dalje vodeći

 • Published in News
 • Subota, 03 Ožujak 2018 13:03
 • 0

Završen je i drugi brzinski ispit nakon kojega su i dalje u vodstvu Austrijanci Niki Mayr-Melnhof i Thomas Zeiser (Ford Fiesta R5) s ukupnim vremenom 8:37,0. Izgleda da Niki dobro poznaje Kumrovec jer i prošle je godine slavio baš on. Druga je hrvatska posada Krisztian Hideg i Istvan Kerek (Škoda Fabil R5) koji za vodećima kasne 0:26,5, dok su treći Zoran Raštegorac i Damir Bruner (Mitsubishi Lancer EVO IX) s vremenom 9:32,2.

Dvije posade nisu uspjele završiti brzinac, dok jedna nije ni startala. Treći brzinski ispit vozi se na relaciji Donji Škrnik - Gornji Škrnik - Zagorska Sela, a kreće od 14.40 sati.

Evo što je nakon drugog brzinca rekao Raštegorac: „Realtivno je dobro, još ima malo snijega, ali dobro je. S ovim brzinama možemo ići na plac. Nije to ništa spektakularno“. Zadovoljan je i Mateo Butorac koji je s Lukom Raštegorcem u Citroenu C2 R2 Max:“ Super je, bolje nego što smo očekivali.

Teško je voziti po ovim uvjetima, ne znamo što nas čeka iza svakog zavoja, komplicirano je.  Dosta se i ljudi okupilo, iznenađujuće je to“ zaključio je Butorac koji je nakon drugog brzinca peti.

Ceremonijalni start je krenuo, čekaju se brzinci

 • Published in News
 • Subota, 03 Ožujak 2018 09:57
 • 0

Ceremonijalnim startom u Kumrovcu započelo je 7. izdanje INA Rally Kumrovec.  Svi su se ujutro probudili pod snijegom, ali nikome to nije smetalo.

Prvo je krenula austrijska posada Niki Meyer-Melnhoh i Thomas Zeiser u Ford Fiesti R5, a nakon njih i još dva automobila R5 klasifikacije, šest takvih se najavilo, ali samo su tri došla do Kumrovca, snijeg im je izgleda pomrsio račune...

Nema veze i ovo je dovoljan razlog i pozivnica za sve zaljubljenike u oktanski spektakl da budu uz stazu kada krenu brzinci jer se i na prologu jučer okupilo nekoliko tisuća navijača.

Aktualni prvaci Hrvatske slavili su na prologu u Tuhelju

 • Published in News
 • Petak, 02 Ožujak 2018 21:16
 • 0

Pred nekoliko tisuća gledatelja koji su na snijegu stajali pored staze u Tuheljskim toplicama počelo je 7. izdanje INA Rallyja Kumrovec 2018. Prva vožnja pripala je hrvatskoj posadi u  sastavu Krisztian Hideg i Istvan Kerek koji su došli u R5 automobilu (Škoda Fabia R5). Nakon druge vožnje prologa pobjeda je na kraju i otišla njima.

 

Slavili su s ukupnim vremenom 5:17,4 minuta. Austrijanci Niki Meyer-Melnhoh i Thomas Zeiser (Ford Fiesta R5), zauzeli su drugo mjesto, za vodećima su kasnili 0:11,9, a treća je još jedna austrijska posada u sastavu Stefan Fritz i Bernhard Ettel koja je u Škodi Fabiji S2000 ostvarila vrijeme od 5:27,7 minuta.

 

Sutra su na rasporedu brzinci koji startaju od 10 sati u Kumrovcu.

Mayer-Melnhof i Welsersheimb osvojili su rally u Kumrovcu

 • Published in News
 • Subota, 04 Ožujak 2017 18:13
 • 0

 

Austrijska posada Niki Mayer-Melnhof i Poldi Welsersheimb u Ford Fiesti R5 s ukupnim vremenom od 26:54,3 minuta pobjednici su rallyja u Kumrovcu. Drugo mjesto je pripalo slovenskoj posadi Rok Turk i Blanka Kacin koji za Austrijancima kasne o:46,6. Treće mjesto osvojila je hrvatska posada Juraj Šebalj i Karlo Golub s ukupnim vremenom 28:19,4.

 

A ovaj rally obilježila su mnoga izlijetanja, a među onima koji su to iskusili su i Wiliam Prodan i Zoran Raštegorac.

 

"Prebrzi dolazak za skretanje u drugi krug, kočenje, autoblok na šoder, bio je to koban udarac za nas" rekao je nakon svega Prodan.

Subscribe to this RSS feed

Login or Register