download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

FIAHrvatski Auto i Karting SavezZAGREBA─îKI AUTOMOBILISTI─îKI SAVEZAuto Klub Delta SportKrapinsko-Zagorska ┼ŻupanijaTZ Kumrovec-Desini─ç-Zagorska SelaTerme TuheljHrvatska Turisti─Źka Zajednica

Facebook

YouTube

Austrijska posada Wagner i Winter pobjednik 9. INA Rally Kumrovec

 

Slavljem posade Wagner i Winter u ┼ákodi Fabiji R5 EVO spu┼íten je zastor na deveto izdanje Ina Rally Kumrovec, ─Źime je ujedno nastavljena austrijska dominacija u Hrvatskom zagorju. Nakon osam brzinskih ispita najbr┼ża je posada imala vrijeme 52:03,0. Drugo mjesto pripalo je poljskoj posadi u Citroenu C3 R5 Lukaszu Kotarbi i Tomaszu Kotarbi koji su imali ukupno vrijeme 53:47,5. Tre─çi su zavr┼íili Slovaci Vlastimil Majer─Źak i Pavol Ku┼ínier u ┼ákodi Fabiji R5 EVO s vremenom 54:59,2.

Najbolje plasirana hrvatska posada Alfred Kramer Jr. i Jeannette Kvick u Hyundaiju i20 R5 zauzela je sedmo mjesto s vremenom od 58:26,4.

─îak 13 posada nije zavr┼íilo utrku u Kumrovcu kojom je po─Źela sezona rallyja u Hrvatskoj.  9. INA Rally Kumrovec upisan je u FIA i kalendar Hrvatskog auto i karting saveza. Boduje se za Prvenstvo Hrvatske te presti┼żna me─Ĺunarodna natjecanja FIA prvenstvo Centralnoeuropske Zone (CEZ) i Alpe Adria Rally Trophy.

back to top

Login or Register