download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

FIAHrvatski Auto i Karting SavezZAGREBAČKI AUTOMOBILISTIČKI SAVEZAuto Klub Delta SportKrapinsko-Zagorska ŽupanijaTZ Kumrovec-Desinić-Zagorska SelaTerme TuheljHrvatska Turistička Zajednica

Facebook

YouTube

DELTA SPORT Press

DELTA SPORT Press

Austrijska posada Wagner i Winter pobjednik 9. INA Rally Kumrovec

 

Slavljem posade Wagner i Winter u Škodi Fabiji R5 EVO spušten je zastor na deveto izdanje Ina Rally Kumrovec, čime je ujedno nastavljena austrijska dominacija u Hrvatskom zagorju. Nakon osam brzinskih ispita najbrža je posada imala vrijeme 52:03,0. Drugo mjesto pripalo je poljskoj posadi u Citroenu C3 R5 Lukaszu Kotarbi i Tomaszu Kotarbi koji su imali ukupno vrijeme 53:47,5. Treći su završili Slovaci Vlastimil Majerčak i Pavol Kušnier u Škodi Fabiji R5 EVO s vremenom 54:59,2.

Najbolje plasirana hrvatska posada Alfred Kramer Jr. i Jeannette Kvick u Hyundaiju i20 R5 zauzela je sedmo mjesto s vremenom od 58:26,4.

Čak 13 posada nije završilo utrku u Kumrovcu kojom je počela sezona rallyja u Hrvatskoj.  9. INA Rally Kumrovec upisan je u FIA i kalendar Hrvatskog auto i karting saveza. Boduje se za Prvenstvo Hrvatske te prestižna međunarodna natjecanja FIA prvenstvo Centralnoeuropske Zone (CEZ) i Alpe Adria Rally Trophy.

Austrijanaci Neubauer i Ettel slavili u Kumrovcu.

  • Published in News
  • Subota, 02 Ožujak 2019 16:48
  • 0

 

 

Austrijska posada Hermann Neubauer i Bernhard Ettel u Ford Fiesti R5 ukupni je pobjednik osmog izdanja INA Rallya Kumrovec u organizaciji Auto kluba Delta Sport iz Zagreba s kojim je otvorena nova sezona, a ujedno i počelo Prvenstvo Hrvatske. Za austrijsku posadu ovo je bio premijerni nastup na ovom izdanju.

 


„Prvi put smo ovdje i sjajno je. Teško je, mislim da nikada nisam ovako nešto vozio, ali zabavljali smo se u autu. Ovo je odlična priprema za austrijsko prvenstvo. Staza je baš teška, ali uživao sam vozeći je svake sekunde. Nadam se da ćemo se vratiti u Kumrovec“ rekao je Neubauer koji je sa svojim suvozačem Kumrovec odvozio u ukupnom vremenu 44:08,4 minute.

 


Drugo mjesto pripalo je slovenskoj posadi Rok Turk i Blanka Kacin u Hyundai i20 R5. Oni su završili s ukupnim vremenom 44:51,1.
Treća je bila mađarska posada Antal Kovacs i Gergo Istovic u Ford Fiesti R5. Oni su brzinske ispite u Kumrovcu odvezli u ukupnom vremenu 45:13,1.

 


Najuspješnija hrvatska posada bila je ona Krisztiana Hidega i Istvana Kereka u Škodi Fabiji R5. Oni su završili četvrti.

 

Subscribe to this RSS feed

Login or Register